dijous, 24 de març del 2016

CONCERT DE RAMS A LA PRIORAL



Enguany vam tornar a protagonitzar el tradicional Concert de Rams que promou el prior Mn. Creu a l'Església de Sant Pere de la nostra ciutat. Ho vam fer en aquesta ocasió conjuntament amb el Cor de Noies Cal·líope, dirigit per l'amic i fundador del nostre cor, Anton Colom.

Va ser el Cal·líope qui va obrir el  concert, amb una estructura similar al nostre: cançons de  Josep Vila sobre poemes de Miquel Desclot, a les quals van seguir distintes composicions de compositors catalans com Xavier Pastrana o Eduard Toldrà.



El nostre repertori va consistir en dues cançons també sobre poemes de Miquel Desclot ("La cançó del pescador de llunes", musicada per Francesc Vila, i"Cançó del faroner", per Josep Vila), la versió musical de Josep Crivillé del poema "Dóna'm la mà" de Joan Salvat-Papasseit, i l'"Oreneta de Queralt" de Manuel Oltra i Neus Ballarà.  Va seguir un apartat de peces religioses clàssiques, amb temes de Haendel, di Marzi, J.S. Bach, l'anònim italià "Alta Trinita Beata", i l'"Ave verum Corpus" de Mozart.


Com a cloenda, vam repetir la "Signore delle cime" de Giuseppe di Marzi amb la unió de les noies del Cal·líope.



Podeu veure un resum del concert en aquest vídeo del nostre canal de Youtube:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada